Връщане и замяна

Връщане и замяна

Във Emily гарантираме много добро качество на продуктите ни и уникално изживяване при пазаруване. Ако обаче не сте доволен/доволан от поръчката си всяко бижу може да бъде върнато в 14 (четиринадесет) дневен срок от датата на получаване. За целта артикулът трябва да е в оригиналната си опаковка и без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

Веднага след като получим бижуто/бижутата обратно, ние възстановяваме заплатената от Вас сума по банков път или чрез наложен платеж. Разходите за доставка при връщане на продукти са за сметка на клиента.

Какви стъпки трябва да предприема, за да заменя или върна поръчката си или конкретен артикул(и) от нея?

Свържете се с нас чрез email: [email protected] или на тел.: 0889756601.

В случай че желаете замяна, е необходимо да посочите артикулите, които бихте искали да заменим.

В случай че желаете да върнете поръчката си, е необходимо да посочите предпочитан метод за възстановяване на сумата - по банков път или чрез наложен платеж, който ще ви бъде изплатен в офис на Спиди.

Кога ще получа заменения артикул | възстановената сума?

След получаване на пратката от наша страна и одобряване на замяната (връщането), ще заменим артикулите или възстановим сумата в най-кратък срок, не по-късно от 14 календарни дни (имайте предвид, че плащанията винаги зависят от вашата банка). Сумата ще ви бъде изплатена по банков път по посочената от вас банкова сметка или ще бъде възстановена в брой посредством наложен платеж, като в този случай може да получите сумата в удобен за вас офис на Спиди.

Обратно към начална страница

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки