ЗА ВЪПРОСИ И ПОРЪЧКИ
0889 756 601

Как да изберем правилния размер пръстен?

16.06.2023 08:49:21

Как да изберем правилния размер пръстен?

Във всяка една колекция от бижута, пръстените заемат специално място. Те не само придават блясък и индивидуалност на ръката, но и са символ на връзката между двама души. Един от най-важните аспекти при покупката на пръстен е определянето на правилния размер. Неконтролираният процес на определяне на размера може да доведе до неудобство и разочарование. Затова в този блог ще ви представим някои полезни съвети, които ще ви помогнат да изберете идеалния размер на пръстена безпогрешно.

  1. Използвайте метрична система: В САЩ обикновено използват буквени размери за пръстени, като например "S" или "M". Въпреки това, за по-голяма прецизност, препоръчваме да използвате метрична система, като милиметри или диаметър на пръстена в милиметри.
  2. Използвайте пръстен, който вече ви пасва: Ако вече притежавате пръстен, който ви стои добре, можете да измерите неговия вътрешен диаметър с помощта на линияр или малка лента. Този размер може да ви послужи като референтна точка при избора на нов пръстен.
  3. Завъртете се около магическия номер 54: В света на бижутата, 54 милиметра се счита за стандартен размер за жени. Ако не сте сигурни в точния размер, може да изберете пръстен с диаметър около 54 милиметра и да го пробвате. Този размер е почти универсален и вероятно ще ви пасне.
  4. Запитайте бижутер: Консултирането с професионалист винаги е добра идея. Бижутерът може да ви помогне с определянето на правилния размер, използвайки специализирани инструменти кат

 Ако все пак не успявате да измерите вашия пръстен може да се свържете с нас по телефон или имейл.

Благодарим ви за отделеното време!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Статии

Статии

Как да изберем правилния размер пръстен?

Как да изберем правилния размер пръстен?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur bibendum cursus urna. Suspendisse efficitur quis orci non congue. Vivamus faucibus viver Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur bibendum cursus urna. Suspendisse efficitur quis orci non congue. Vivamus faucibus viver 2023-06-23T16:50:18+03:00 Как да изберем правилния размер пръстен?

<p>Във всяка една колекция от бижута, пръстените заемат специално място. Те не само придават блясък и индивидуалност на ръката, но и са символ на връзката между двама души. Един от най-важните аспекти при покупката на пръстен е определянето на правилния размер. Неконтролираният процес на определяне на размера може да доведе до неудобство и разочарование. Затова в този блог ще ви представим някои полезни съвети, които ще ви помогнат да изберете идеалния размер на пръстена безпогрешно.</p> <ol> <li>Използвайте метрична система: В САЩ обикновено използват буквени размери за пръстени, като например "S" или "M". Въпреки това, за по-голяма прецизност, препоръчваме да използвате метрична система, като милиметри или диаметър на пръстена в милиметри.</li> <li>Използвайте пръстен, който вече ви пасва: Ако вече притежавате пръстен, който ви стои добре, можете да измерите неговия вътрешен диаметър с помощта на линияр или малка лента. Този размер може да ви послужи като референтна точка при избора на нов пръстен.</li> <li>Завъртете се около магическия номер 54: В света на бижутата, 54 милиметра се счита за стандартен размер за жени. Ако не сте сигурни в точния размер, може да изберете пръстен с диаметър около 54 милиметра и да го пробвате. Този размер е почти универсален и вероятно ще ви пасне.</li> <li>Запитайте бижутер: Консултирането с професионалист винаги е добра идея. Бижутерът може да ви помогне с определянето на правилния размер, използвайки специализирани инструменти кат</li> </ol> <p>&nbsp;Ако все пак не успявате да измерите вашия пръстен може да се свържете с нас по телефон или имейл.</p> <p>Благодарим ви за отделеното време!</p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки